HAY: En del af danskernes hjem og dansk designhistorie

Du har næsten med sikkerhed hørt om HAY allerede, for det er et brand, der har været helt fremme på hitlisterne i mange år, når det kommer til indretning af ikke bare danske hjem, men også hjem i udlandet, der gerne vil have et skandinavisk islæt. HAY er skabt i Danmark og har dybe rødder i den skandinaviske minimalisme, og så er det tilmed god kvalitet.

HAY finder inspiration fra både mode og arkitektur

Hvis du kender HAY på forhånd, så ved du sikkert også, at det er et dansk brand startet i 2002 af Mette og Rolf Hay. De havde en ambition om at producere boliginteriør, der passer til en moderne livsstil, men som samtidig også er fremstillet ved at bruge moderne og sofistikeret industriel fremstilling. Det er stadig et af de helt store fokuspunkter hos HAY, der nu er et internationalt anerkendt brand, der sælger deres produkter i butikker over hele verden. Og den internationale anerkendelse stammer fra flere ting, men en af de helt store faktorer her er klart den skandinaviske stil og enkelthed, der gennemsyrer alt, hvad HAY laver. Inspirationen kommer fra især modeverdenen og arkitektur, der med både farver, grafiske linjer og enkelthed trækker tråde ind i både møbler og boligtilbehør fra HAY.

Indret alt fra køkken til dagligstue med produkter fra HAY

HAY har et bredt produktkatalog, og det betyder, at der er mulighed for at indrette hele dit hjem med HAY, eller i hvert fald plukke de dele ud, som du føler passer ind i et enkelt eller flere rum i dit hjem. For eksempel kan du gå helt i detaljer med produkter fra HAY og indrette dig med lækkert tilbehør til køkkenet som for eksempel viskestykker fra HAY eller de populære Colour kasser, der kan hjælpe dig med at holde orden i dit køkkenskab. Begge dele kan du finde hos TrendyLiving. Men hos HAY finder du også større møbler, og de er blandt andet kendt for deres stol About a Chair eller deres sofabord Tray Table, men du finder også masser af havemøbler, tøjstativer og meget andet til din indretning hos HAY. HAY har både produkter i klassiske sorte og hvide farver, men du får også muligheden for at give liv til din indretning med for eksempel det farverige Pinocchio tæppe eller de lækre Dot puder.

HAY er høj kvalitet og godt dansk design til et bredt publikum

En af ambitionerne for HAY i dag er, at deres produkter skal være tilgængelige for et bredt publikum. Derfor sørger de for at lave dansk design til en pris, hvor alle kan være med, samtidig med at designet også appellerer bredt. Det er måske også en del af forklaringen på brandets popularitet, for de rammer nemlig rigtig mange forskellige mennesker med deres brede sortiment af boliginteriør.

Har du udset dig et særligt HAY møbel, eller er du nysgerrig på, hvad de har af produkter, så shop HAY her på trendyliving.dk, hvor du får dag til dag levering på lagervarer og prismatch.