Reducering af udgifter. Det er blot en af fordelene ved en varmepumpe

Har du overvejet en varmepumpe, men synes du, at der er for få fordele ved at skifte din nuværende varmeløsning ud? Med en varmepumpe kan du spare penge, men fordelene stopper faktisk ikke der, for en varmepumpe kan spare dig for meget besvær. Mangler du mere information for at finde ud af, om en varmepumpe er noget for dig, så læs med her.

Der er mange penge at spare med en varmepumpe

Du ved sikkert allerede godt, at du kan reducere din varmeregning kraftigt, hvis du skifter fra olie- eller gasfyr til en luft til vand varmepumpe eller fra elvarme til en luft til luft varmepumpe. Men der er muligvis flere penge at spare, end du lige går og tror. Har du olie- eller gasfyr kan et skifte til en luft til vand varmepumpe spare dig for omkring 50%, og har du i forvejen et velisoleret hus og gulvvarme, kan du spare helt op til 70% ifølge SparEnergi og Energistyrelsen. Har du elvarme, kan et skifte til en luft til luft varmepumpe også skære kraftigt ned på din varmeregning, da elvarme ikke er nær så effektivt som en luft til luft varmepumpe. De fleste nyere luft til luft varmepumper producerer omkring 4-6 gange så meget varme, som de bruger i strøm, mens traditionel elvarme oftest skal bruge 1 kW strøm pr. kW varme, der produceres. Det betyder altså, at der er rigtig mange penge at spare, og både en luft til vand varmepumpe og en luft til luft varmepumpe kan hurtigt tjene sig selv ind igen.

En varmepumpe hjælper dig med at passe på miljøet

Udover at du selv sparer penge, så kan du også med god samvittighed varme dit hjem op med en varmepumpe. For af samme grund, som at du sparer penge, nemlig at en varmepumpe er mere effektiv end andre varmeløsninger, passer du også bedre på miljøet. Mindre strøm i produktionen af varme til dit hjem betyder også, at der bruges færre ressourcer, og det slider mindre på klimaet, fordi der i sidste ende udledes mindre CO2. Du kan altså have rigtig god samvittighed, hvis du skifter en forældet varmeløsning ud med en varmepumpe.

Find en varmepumpe, der passer til dig hos NovaSolar

Hvis du overvejer en varmepumpe, så er der mange flere fordele, end der er nævnt her. På novasolar.dk kan du læse mere om både luft til vand varmepumpe og luft til luft varmepumpe, så du kan finde ud af, hvilken løsning der passer til dig. NovaSolar kan altid hjælpe dig med at finde en personlig løsning, som matcher dine behov, og de har mange års erfaring med montering af varmepumper, så du er sikker på, at du får den bedste kvalitet, når du skal have monteret din nye varmepumpe. Hos NovaSolar finder du varmepumper til alle budgetter, så du kan få en ny varmepumpe uanset om det er din helårsbolig, dit kolonihavehus eller dit sommerhus, der trænger til en ny form for opvarmning.